AMOT OEM reservedeler, service kits og elementer

Termostatventiler spiller en nøkkelrolle i ytelsen til alle systemer der de er montert. Uansett om det er snakk om kjølevæske, smøreolje eller andre væsker, er korrekt temperaturkontroll viktig for driftseffektivitet, levetid og utslippskontroll.

Selv om AMOT-ventilene er svært holdbare trenger de som alt annet utstyr vedlikehold: langvarig drift ved ekstreme temperaturer kan gjøre at film og belegg avleirer seg, komponenter kan korrodere eller svekkes av materialtretthet, og o-kan ringer herde eller svulme opp. Vi fører alle nødvendige reservedeler/komponenter slik at du kan holde din AMOT-ventil i topp stand.

Det bør utføres regelmessig vedlikehold på alle ventiltyper. Intervallet avgjøres blant annet av forholdene ventilen opererer under: desto tøffere forhold, jo oftere bør du ta service på ventilen. Ta kontakt med oss for råd og veiledning.

AMOT-servicesettene gjør det enkelt å holde ventilen i topp tilstand, slik at den fortsetter å gjøre en god jobb med optimal temperaturkontroll. Kontakt oss, så finner vi riktig kit til din ventil. 

Vi skaffer naturligvis også reservedeler som ventilhus og andre strukturelle komponenter, samt mange typer aktuatorer og reservedeler/servicesett til disse. 

Ønsker du å endre sett-temperaturen på din voksventil har vi de aller fleste typer temperaturelementer på lager for rask levering. 

Amot pakningssett

"Amot service kit"

"Amot aktuator motor"

Amot Element

Gå til toppen