Service og kalibrering

Ing. Westad utfører batteriskift og service på de aller fleste EBRO-produkter, med unntak for veldig gamle instrumenter.

For å sikre at dataloggere tåler temperaturen de er beregnet for er det viktig å bruke originale batterier, samt at tettinger og o-ringer skiftes som foreskrevet. Dette sikrer lengst mulig levetid på instrumentene dine. 

Som ISO 14001-sertifisert bedrift (les mer her >>) tar vi også imot utrangerte instrumenter fra EBRO og KERN til resirkulering, om du ønsker dette. Pakk instrumentene godt og send det til oss. Adressene finner du her >>

For service, reparasjon eller kalibrering av termometere eller dataloggere, last ned og fyll ut nedenstående serviceskjema og send det til oss på mail eller i posten sammen med instrumentene.

Er det noe du lurer på må du ikke nøle med å ringe eller sende oss en mail. 

2019: SLUTT PÅ SERVICE AV ELDRE EBRO-LOGGERE:

Fra 1.1.2019 leverer ikke lenger EBRO reservedeler til eldre dataloggere av type EBI 85 og EBI 125. EBI-2 er også utgått.

Det samme gjelder tilhørende Interface og programvare Winlog 2000. (Les om oppdatert programvare her >>)

Vårt eget lager tømmes raskt for deler og batterier, så har du loggere av denne typen du ønsker å få et år eller to ekstra tjeneste ut av lønner det seg å være rask. Men fortvil ikke – i forbindelse med serviceavslutningen har vi meget gode tilbud på nyeste generasjon loggere, Interface og programvare! I de fleste tilfeller lønner det seg også nå å bytte til nytt system heller enn å reparere det gamle. 

Endringer fra 1.1.2019:

  • EBI 12 erstatter EBI 85, EBI 125, EBI 10 og EBI 100 (EBI 10 og EBI 100 støttes fortsatt med batterier og annen service) 
  • EBI 11 miniloggere videreføres
  • EBI 20 har erstattet EBI-2
  • Winlog.pro, .light eller .basic erstatter Winlog 2000
  • Winlog.med eller Winlog.validation for validering ol. 
  • EBI 12-serien kommer også med ATEX-godkjenning
*Kr 2000,- i pant for din gamle logger ved kjøp av ny EBI 11 eller EBI 12 – kun hos Ing. Westad AS!
*Kr 2000,- i pant for din gamle logger ved kjøp av ny EBI 11 eller EBI 12 – kun hos Ing. Westad AS!
Gå til toppen