KERN mikroskoper

I 175 år har KERN & SOHN vært synonymt med høy presisjon. Dette gode ryktet er drivkraften bak utviklingen av KERN mikroskoper og refraktometere. Kundefokus kombinert med gode ideer og moderne teknologi gjør KERN til leverandør av høy kvalitet og holdbare produkter – produkter som hjelper deg til å være så effektiv som mulig i ditt daglige arbeid.

KERN søker topp, optisk kvalitet. Derfor brukes kun høykvalitet glass i alle linser. I tillegg bidrar høykvalitets Philips halogen og moderne LED-belysning til skarpe bilder med høy kontrast.

Alle mekaniske deler er designet for lang levetid og en god brukeropplevelse. Den som faktisk arbeider med mikroskopene, kanskje i timer i strekk, vet å sette pris på kvalitetsfølelse og god ergonomi – samt små detaljer som f.eks. justerbar motstand på reguleringshjulene.

KERN mikroskoper er fullt utstyrte og er klare til bruk, rett fra esken. - Og skulle det ikke finnes et egnet standardprodukt, hjelper vi deg naturligvis med å konfigurere et individuelt oppsatt mikroskop. 

 KERN OBL Laboratoriemikroskop

KERN OBL Laboratoriemikroskop

Prisgunstig og fleksibel laboratorieassistent for mikroskopi på felt som hematologi, gynekologi, dermatologi, patologi, mikrobiologi, immunologi, onkologi, entomologi, veterinærmedisin, vannanalyse og brygging av øl og vin.

Fiksert, presentrert Koehler-belysning. (Halogen eller LED)

Mikroskopet leveres i både binokulær og trinokulær utgave

KERN OBL Fasekontrast- mikroskop

KERN OBL Fasekontrast- mikroskop

Høykvalitets fasekontrastmikroskop. Prekonfigurert, og med en rekke muligheter for fleksibel utvidelse.

Hematologi, urologi, gynekologi, dermatologi, immunologi, onkologi, entomologi, veterinærmedisin, vannanalyse av drikkevann og kloakk, samt brygging.

Spesielt anvendelig for ekstremt tynne, gjennomskinnelige prøver med lav kontrast, for eksempel levende celler fra pattedyr, bakterier, vev etc.

Leveres i binokulær og trinokulær utgave, og med halogenbelysning.

KERN OPO/OPM/OPN Polariserende mikroskop

KERN OPO/OPM/OPN Polariserende mikroskop

Fleksibelt og kraftfullt polariserende mikroskop for profesjonelle applikasjoner. Både direkte og reflektert belysning (halogen).

Mineralogi, observasjon av tekstur og krystaller samt materialtesting.

Gå til toppen