KERN bordvekter

KOMPAKT, INDUSTRIELL VEIETEKNOLOGI

Kompakt format, lav vekt, robust mekanisme samt mulighet for batteridrift gjør KERNs bordvekter ypperlige også som mobile vektløsninger.

Med veieområde fra 3 til 65 kg kan de dekke et bredt spekter av applikasjoner. Uansett om det er snakk om en vekt for lagerformål, på en produksjonsstasjon, i kvalitetskontroll, i små verksteder, i en servicebil eller på salgskontoret er bord- og benkvekter førstevalget.

Slitesterke vektplater i rustfritt stål, bakgrunnsbelyste og lettleste skjermer, nyttige funksjoner som telling, PRE-TARE-subtraksjon av kjent beholdervekt samt grensesnitt til PC og skriver gjør hverdagen enklere for brukeren.

Spesielt dekker dual-range vektene et bredt spekter av applikasjoner. Med disse vektene er veieområdet delt inn i 2, der den første delen har høy oppløsning. Hvis dette området overskrides, bytter vekten automatisk til en grovere oppløsning og høyere maksvekt.

Alle KERN benkvekter har et justeringsprogram (CAL) for justering av nøyaktighet. På denne måten er høy nøyaktighet garantert til enhver tid, selv ved røff, daglig bruk.

​Intuitive berøringsskjermer på flere av de nye KERN-modellene sørger også for et nytt nivå av brukervennlighet. Selv uerfarne brukere forstår systemet umiddelbart, mens det for den profesjonelle brukeren tillater høy grad av individualisering og forenkling.

Stort minne gjør vekten ideell når du arbeider med et stort utvalg varer, eller der det er høye krav til dokumentasjon. Vektene har også mange tilkoblingsmuligheter: USB og RS 232  muliggjør bruk at strekkodelesere, USB-pinner og lignende. Dette gjør vektene ideelle i "Industri 4,0-applikasjoner". 

KERN WTB-N

KERN WTB-N

Robust vekt som tåler mye sprut og søl. Mulighet for ladbart batteri. Perfekt for næringsmiddelindustrien. Leveres i 5 utgaver: max 1,5kg, max 3kg, max 6kg, max 15kg og max 30kg.

 Fra kr 2430,- ekskl. mva.

KERN FXN-N

KERN FXN-N

Flott vekt i rustfritt stål. IP68.

Batteridrevet.

Leveres i 4 utgaver: max 3kg, max 6, max 15kg og max 30kg.

Fra kr 3160,- ekskl. mva.

KERN PNS/PNJ

KERN PNS/PNJ

Laboratorievekt med intern kalibrering. Leveres i 3 utgaver: max 620g, max 3200g og max 12000g.
Fra kr 6440,- ekskl. mva.
Gå til toppen